drbyocelebritach

Monday, October 15, 2007

Růžena Kaňáková,

která v sobotním Duelu vypadla z třetí řady reality show VyVolení - Noví hrdinové, zažila na své after party pořádný šok. Během zábavy s přáteli ji někteří hosté uráželi a jeden nepřející návštěvník music klubu ji dokonce ošklivě napadl.
Po tom, co Růžena opustila Vilu VyVolených, se vydala na party do Kamikadze klubu na pražské Štvanici. Kromě mnoha přátel ji čekalo ale i kruté setkání s realitou!

„To je kr..a," nešetřili Růženu nadávkami někteří podnapilí návštěvníci klubu. Tu to ale nechalo úplně chladnou. Jenže když nesla tác s pitím, nastavil jí jeden mladík nohu a Růžena spadla na zem mezi střepy. „To už přehnal. Co kdyby ji to sklo pořezalo? Radši by se měli rodiče starat, kde je jejich synek a co popíjí," rozčiloval se jeden z hostů party. Růžena je ale otrlá a ani z takového útoku si nic nedělá. „Já jsem nad věcí, proč bych se tím měla zabývat," řekla Super.cz exVyVolená.

Všechny překvapil i další exVyVolený Daniel Holovský, který se zachoval jako gentleman a mladíky, kteří Růženu slovně napadali, profesionálně vyvedl z klubu.