drbyocelebritach

Sunday, June 15, 2008

Nestárnoucí šťabajzny Jana Švandová (62) a Veronika Freimanová (51) to umí roztočit! Na luxusní party pod Pražským hradem byly herečky po několika sklenkách růžových bublinek nejveselejšími hosty a každý chtěl být v jejich společnosti.

„Šampáňo, to já můžu! Ale musí být suché, jinak ráno bolí hlava jako střep," prohlásila Švandová, která do Ledeburských zahrad vyrazila společně s Veronikou Freimanovou a synem Hubertem Topinkou (30). Je to snad poprvé, co Jana do společnosti přivedla svého dospělého syna.

Herečkám evidentně růžový sekt s čerstvými jahodami zachutnal. Po celý večer se bez sklenky v ruce neobjevily, což se projevilo na jejich čím dál hlasitějším a bujarejším smíchu.

Ale pořád na tom byly lépe, než publicista Radek John. Ten do sebe lámal jednu dvojku bílého za druhou a okolo desáté měl velký problém s koordinací pohybů. Při scházení schodů se několikrát zapotácel a moc nescházelo, aby se skulil dolů jako hruška. Radkovi sekundovala manželka Zlata Adamovská a Petr Štěpánek se svou ženou, režisérkou Vlastou Janečkovou.