drbyocelebritach

Tuesday, November 13, 2007

Kornová

Bývalá modelka Kateřina Pařízková-Kornová (39) je nekorunovaným módním guru v českém šoubyznysu. Svůj cit pro módu by měla zúročit na televizi Nova, kde se připravuje nový lifestylový pořad.

„V podstatě to bude taková fashion show, kde se bude mluvit o novinkách v módě, kosmetice a já bych měla mít na starost módní policii. V podstatě sledovat oblečení celebrit, něco podobného je v různých společenských týdenících," prozradila Kateřina, která se s kolegyní Františkou Čížkovou a kameramanem objevila na party muzikálu Angelika.

„Kdo bude show moderovat, zatím není jisté. Mluvilo se o Gábině Partyšové, ale vzhledem k tomu, že je těhotná, tak to určitě nebude," říká Čížková. Jestli se nestane něco neplánovaného, tak by se fashion show měla na obrazovkách televize Nova objevit příští rok v únoru.

Kromě tohoto pořadu se o Kateřině v poslední době mluví jako o horké favoritce na hlavní roli v připravovaném seriálu Ošklivka Bety na Primě.

„Byla jsem na kamerovkách, ale jak to dopadlo, zatím netuším," říká Kornová.

Exmanželka Jiřího Korna je nejenom matkou syna Filipa (16) a dcery Kristýny (15), ale i majitelkou kadeřnického salonu Portrait, herečkou Divadla Illusion a vizážistkou. (mr)